19.2.2015

PETO ON IRTI – ANTTI TUISKU TEKEE PALUUN!


Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku tekee näyttävän paluun parrasvaloihin uudella singlellään Peto on irti. Perjantaina 20. helmikuuta julkaistava sinkku esittelee aiempaa kypsemmän, varmemman ja rennomman Antti Tuiskun. Silmäkulmassa on myös uudenlaista pilkettä. Antti Tuisku 2.0 on täällä, ja #petoonirti ­– kirjaimellisesti!

Pyörät lähtivät kunnolla pyörimään, kun Antti löysi aisaparikseen tuottaja Jurekin (mm. Janna). Kaksikon ajatuksena on luoda Suomeen uudenlaista popsoundia, joka kuuluu loistavasti Peto on irti -kappaleessa. Biisin juuret ulottuvat tavallaan Antin uran alkumetreihin, sillä tuolloin poptähden fanit antoivat hänelle lempinimen Peto-Antti.

- Muistan, kuinka alkuvuosina keikkapaikoillakin oikein vilisi peto-kylttejä... Kerroin tarinaa biisin muille tekijöille Jurekille, Aku Rannilalle, Saara Törmälle ja Kalle Lindrothille, ja he innostuivat ajatuksesta tehdä hauska, itseironinen, ajankohtainen ja soundiltaan tätä päivää ja vähän huomistakin oleva biisi, Antti kuvailee.


Peto on irti -kappaleen musiikkivideo julkaistaan perjantaina 20.2. Videon on ohjannut Cristal Snow. Katso täältä pätkä Peto on irti -videosta:Antti Tuiskulla on takanaan yhdentoista vuoden ura ja hänen yhdeksän albumiaan ovat kaikki myyneet vähintään kultaa.

- Puolentoista vuoden takainen kymmenvuotisjuhlakiertueeni päätti tietyn luvun elämässäni. Rundin aikana minulle valkeni, että haluan seuraavaksi tehdä jotain erilaista. Halusin uudistua, saada uutta kipinää musiikin tekoon ja hypätä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle kääntämättä kuitenkaan selkää vanhoille jutuille.

Antti Tuiskun kymmenes studioalbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Uuden levyn tekoprosessia voi seurata MTV Katsomossa 10. huhtikuuta alkavassa dokumenttisarjassa Antti Tuisku – Peto on irti. Kuusiosainen nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää.

Lähde: Warner Music -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki