23.10.2014

ONE DIRECTION ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN


Maailman suosituimpien yhtyeiden ykköspaikkaa hallussaan pitävä One Direction saadaan vihdoin ensimmäiselle Suomen keikalleen. Hartaasti odotettu konsertti toteutuu Helsingissä Olympiastadionilla lauantaina 27. kesäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Pyhäinpäivä-lauantaina 1. marraskuuta klo 9 Lippupalvelun nettisivuilla ja puhelinpalvelussa.

One Direction on julkaissut tänään lisää päiviä odotetulle On The Road Again 2015 -kiertueelleen, joka vie yhtyeen Australiaan, Japaniin ja Kaakkois-Aasiaan tulevan ”FOUR”-levyn tiimoilta. Uudet lisäpäivät käynnistyvät kuudella Euroopan keikalla alkaen Wienistä 10. kesäkuuta. Tämän jälkeen vuorossa ovat Belgia, Tanska, Norja, Ruotsi ja viimein Suomi. Euroopan osuuden jälkeen vuorossa on 17 kaupunkia käsittävä Pohjois-Amerikan kiertue.

One Directionin Niall kommentoi: ”Emme voisi olla enempää innoissamme uudesta kiertueesta. Olemme aloittaneet uuden levyn biisien treenaamisen emmekä malta odottaa, että fanit pääsevät kuulemaan ne livenä. Olemme niin kiitollisia uskomattoman uskollisista faneistamme – he mahdollistavat sen, että pääsemme esiintymään näissä upeissa paikoissa ja yllättävät meidät joka päivä vankkumattomalla tuellaan.”


Bändin musiikkivideo ’Steal My Girl’ -singleen saa maailmanlaajuisen ensi-iltansa perjantaina 24. lokakuuta. Omintakeinen video on kuvattu Kalifornian Palmdalessa ja ohjauksesta vastaavat Benjamin ja Gabe Turner. Cameo-roolissa nähdään Hollywood-legenda Danny Devito. Videon ensiesitys on VEVO:ssa klo 18 Suomen aikaa. 

One Direction on kulkenut vain viidessä vuodessa matkan energisistä pop-lupauksista maailmanlaajuisiksi supertähdiksi. Tähän mennessä yhtye on saavuttanut huikeat 94 listaykkössijaa ja myynyt yli 46 miljoonaa levyä.  Yhtyeen biisinteko on kehittynyt levy levyltä henkilökohtaisemmaksi ja ”FOUR” tulee olemaan One Directionin huikein levytys tähän mennessä. Albumi on jatkoa loppuunmyydylle Where We Are -stadionkiertueelle ja 3D-dokumenttielokuvalle This is Us. Faneille tarjoutui myös mahdollisuus kokea uudelleen viime kesän kiertue yhtyeen toisessa elokuvassa Where We Are: The Concert Film, joka rikkoi ennätyksiä ollen suurin Event Cinema -yleisö koskaan yhden viikonlopun aikana. Where We Are: The Concert Film -dvd julkaistaan 2. joulukuuta. Kolmella miljardilla YouTube-katselukerrallaan, 109 yhdistetyllä Twitter-seuraajallaan ja 36 miljoonalla Facebook-fanillaan on selvää, että Liam, Harry, Louis, Niall ja Zayn ovat kasvaneet aidosti maailmanlaajuiseksi ilmiöksi.

”FOUR” julkaistaan maailmanlaajuisesti 17. marraskuuta 2014. Fanit saavat hankittua levyn ensimmäisen singlen ”Steal My Girl” välittömästi tilatessaan ennakkoon albumin deluxe-version iTunesissa: http://smarturl.it/1DFouriTdlx.

Konserttijärjestäjä Live Nation on avannut One Directionin konserttia ja sen järjestelyitä varten omat nettisivut osoitteeseen www.1DHelsinki.fi.

KONSERTTI:
One Direction – On The Road Again Tour 2015
La 27.6.2015 Olympiastadion, Helsinki

LIPUT:
Myyntiin Pyhäinpäivä-lauantaina 1.11.2014 klo 9 vain Lippupalvelun nettisivuilla www.lippupalvelu.fi ja puhelinpalvelussa 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm)
Palvelumaksuineen alkaen 72,50 / 69,50 euroa 

Faneille on ennakkomyynti bändin Facebook-sivuilla alkaen keskiviikkona 29. lokakuuta.  
Amex-ennakkomyynti: Ma 27.10. klo 9 – ke 29.10. klo 9
One Direction Facebook -ennakkomyynti: Ke 29.10. klo 10 – pe 31.10. klo 10
Live Nation / Events Club -ennakkomyynti: To 30.10. klo 9 – pe 31.10. klo 12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki