1.10.2014

PAULA VESALA SOLMI LEVYTYSOPIMUKSEN ETENEE RECORDSIN KANSSA

Suomeen on perustettu uusi levymerkki Etenee Records, jonka ensimmäiset kiinnitykset ovat Paula Vesalan lisäksi Juno ja Stig. Etenee Recordsin perustajana ja toimitusjohtajana toimii DJPP eli Perttu Mäkelä, joka tunnetaan musiikkialan vahvana taustavaikuttajana.

DJPP:llä on vuosien kokemus musiikkialalta. Hän on keikkaillut Stigin ja Uusi Fantasia-yhtyeen kanssa sekä kirjoittanut ja tuottanut biisejä Suomen suosituimmille artisteille kuten Stig, JVG, Laura Närhi, Sini Sabotage, Robin, Jari Sillanpää, Jesse Kaikuranta ja Teflon Brothers. DJPP on myös ollut ehdolla Vuoden tuottajaksi Emma Gaalassa kahtena vuonna.

”Sain idean levy-yhtiön perustamisesta puoli vuotta sitten. Kerrottuani uudesta levymerkistä kavereilleni hommat eteni kuin itsestään ja sain nopeasti talliini artisteja, joiden kanssa olen työskennellyt jo pidempään.

Olen tehnyt jo monta vuotta yhteistyötä eri merkeissä Paulan, Junon ja Stigin kanssa, joten tuntui luonnolliselta jatkaa yhteistyötä tällä tavalla. Oon tosi fiiliksissä, että pääsen tekemään töitä näiden lahjakkaiden tyyppien kanssa ja homma etenee.” DJPP kertoo.

Etenee Records on Warner Music Finlandin uusi alalevymerkki.

Kuva: Warner Music Finland FB

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki