24.9.2014

NIGHTMARE 2 – PAINAJAINEN JATKUU -TRAILER JULKI


Järjestyksessään toinen Salatut elämät -sarjaan pohjautuva elokuva Nightmare 2 – Painajainen jatkuu saa ensi-iltansa 3.12.2014. Elokuva on komediallinen trilleri, jonka tapahtumat sijoittuvat merelliselle lomasaarelle.

Elokuvan pääosissa nähdään ensimmäisestä elokuvasta tutut hahmot Peppi (Sara Parikka), Sergei (Tero Tiittanen), Jiri (Mikko Parikka) sekä Miro (Patrik Borodavkin) ja Oona (Sara Lohiniva). Salkkarit-sarjasta tutut näyttelijät Hemmo Karja (Janne) ja Emil Hallberg (Tale) tekevät elokuvadebyyttinsä. Elokuvassa on mukana myös sarjaan paluun tehnyt kestosuosikki Tommi Taurula Karin roolissa. Elokuvan on ohjannut Marko Äijö.

Elokuvasta on nyt julkaistu trailer, josta nähdään, että laivalla alkanut painajainen ei suinkaan ole ohi:
Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin. Hän kutsuu tutun kaveriporukan viettämään viikonloppua ystävien kesken. Saari on ihana, mutta murheelliset muistot nousevat Pepin mieleen, kun käy ilmi, että laivasta pudonneen Sampon pikkusisko Aino on kesätöissä paikallisessa mökkikylässä.


Saarella alkaa tapahtua outoja asioita ja Peppi tajuaa, että laivalla alkanut painajainen jatkuu. Kun yksi lomakylän työntekijä löytyy kuolleena, käy selväksi, että kostaja on nyt entistä verenhimoisempi. Pepin pahimmat pelot käyvät toteen, ja kaikki joutuvat kamppailemaan henkensä puolesta. Viekö paha voiton, vai loppuuko painajainen vihdoin?

Vuonna 2012 julkaistu suuren suosion saanut ensimmäinen Salkkarit-elokuva Nightmare – Painajainen merellä keräsi elokuvateattereihin 126 000 katsojaa ja se palkittiin yleisö-Jussilla.

Nightmare 2 – Painajainen jatkuu elokuvateattereissa 3.12.2014

Kuvat: Taksu Takkunen © FremantleMedia Finland 2014

1 kommentti:

Palkki

Palkki