22.9.2014

Mitra esiintyy Euroopan elinsiirtopäivän tapahtumassa Narinkkatorilla 11.10.2014

Suomessa lähes 400 ihmistä odottaa elinsiirtoa. Siirrettävistä elimistä on jatkuva pula. Joka vuosi elinsiirtoa odottavia menehtyy, koska sopivaa siirrännäistä ei saatu ajoissa. KYLLÄ elinluovutukselle voi sanoa allekirjoittamalla elinluovutuskortin ja ennen kaikkea kertomalla tahtonsa läheisilleen.

Tanssi KYLLÄ elinluovutukselle Narinkkatorilla klo 11–14

Suomessa 16. Euroopan elinsiirtopäivän päätapahtuma järjestetään Kampin Narinkkatorilla Helsingissä lauantaina 11.10 klo 11–14. Euroopan päätapahtuma on Roomassa, Italiassa.

Narinkkatorin tempauksessa elinsiirtopäivän tanssin tanssii 400 elinsiirtoa, oikeasti tai symbolisesti, odottavaa sekä jo elinsiirron saanutta. Elintanssin suunnittelee ja vetää tähtitanssija Ansku Bergström.

Elintanssin voi opetella etukäteen kotona, mutta mukaan voi tulla harjoittelemattakin. Tärkeintä ei ole, että askeleet menevät oikein vaan osallistuminen hyvän asian puolesta. Jos sanot KYLLÄ elinluovutukselle, tule mukaan tanssimaan.
Suurtapahtuma Kampin Narinkkatorilla klo 11–14

Tapahtuman juontaa Kirsi Alm-Siira. Lavalla haastatellaan elinsiirron saaneita. EU:n terveiset Kamppiin tuo europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen. Idols-voittaja vuosimallia 2013 Mitra esiintyy. Tapahtumassa esiintyvät näyttelijä Ella Pyhältö sekä Latino Show Dancen Suomen mestarit Pink Diamonds -ryhmä.


Ohikulkijoille jaetaan tietoa ja elinluovutuskortteja sekä ilmapalloja, torilla kokemusasiantuntijat tunnistaa Kysy minulta -merkistä.

Instagram: #kyllaelinluovutukselle, www.instagram.com/kyllaelinluovutukselle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki