23.9.2014

BENJAMININ DEBYYTTISINGLE UNDERDOGS KOVASSA NOUSUSSA!

Lahjakkaan Benjaminin esikoissingle Underdogs julkaistiin 8. syyskuuta. Kappale on julkaisustaan asti ollut kovassa nousussa: se ponnisti heti iTunesin kärkeen. Biisi on kivunnut poikkeuksellisen nopeasti ylöspäin myös Spotifyn kuunnelluimpien listalla, tällä hetkellä kappale on jo sijalla 8.

Benjamin vakuutti yleisön myös ensiesiintymisessään viime keskiviikkona Elämä lapselle -konsertissa Helsingin Hartwall Areenalla. Hän villitsi yleisön ja otti lavan haltuun konkarin elkein. Katso esiintyminen täältä.

Underdogs-biisin on tehnyt ja tuottanut Joonas Angeria, joka on mies muun muassa Isac Elliotin läpimurtohitin New Way Homen takana.

- Underdogs on positiivinen sekä energinen kappale, jossa on tärkeä sanoma nuorille - vaikka tuntuisi siltä että ei kuulu joukkoon, niin voi päästä vaikka kuinka pitkälle. Minulla on nuorempana ollut usein ulkopuolinen fiilis, ja senkin vuoksi biisi on sanoitukseltaan minulle tärkeä. Toivottavasti se tsemppaa jengiä uskomaan itseensä ja elämään juuri haluamallaan tavalla. Muiden ei pidä antaa ohjata itseään ja valintojaan, Benjamin kuvailee Underdogs-kappaletta.

Benjamin on 17-vuotias lukiolaispoika Kaarinasta, joka on tehnyt jo muutaman vuoden omia kappaleita sekä tietokoneella että kitaran ja pianon säestyksellä. Keväällä 2015 julkaistavalla esikoisalbumilla tullaan kuulemaan myös hänen itsensä tekemää musiikkia.

Benjamin nousi suuren yleisön tietoisuuteen luotuaan profiilin Instagramiin vuonna 2012, ja hänestä tuli nopeasti ensimmäinen suomalainen Instagram-sensaatio. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa yli 222 000 seuraajaa aina Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten. Benjamin on käynyt tapaamassa fanejaan muun muassa Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa, jossa halausta ja yhteiskuvaa jonotti tuhatkunta nuorta. Benjamin nähtiin joulukuussa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlien jatkoilla, hänet on palkittu suomenruotsalaisten järjestämässä Nöjesgalassa ja hän on ihastuttanut punaisella matolla Tukholmassa järjestetyssä YouTube-gaala Guldtubenissa asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki