20.1.2014

VANHUUS ROKKAA 2014 - hyväntekeväisyyskonserttikiertue suomalaisen seniorityön puolesta


Vanhuus Rokkaa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue järjestetään nyt jo kolmatta kertaa maalis-huhtikuussa 2014 kuudella paikkakunnalla.


Vanhusten asema ja vanhuspalvelulaki ovat olleet vahvasti esillä kuluvan vuoden aikana myös poliittisten päättäjien keskuudessa ja asia on herättänyt paljon keskusteluja ja kannanottoja. Suomalainen seniorityö tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa konkreettista tekemistä ja tukitoimenpiteitä, jotta me kaikki voisimme elää arvokkaan vanhuuden. Viestimme on, että vanhuus ei ole taakka, vaan rikkaus, joka rokkaa.

Konserttien esiintyjille tämä hyväntekeväisyyskohde on tärkeä ja läheinen. Konserteissa esiintyvät Suvi Teräsniska, Laura Voutilainen, Pave Maijanen, Olli Lindholm, sekä Vicky Rosti. Konsertit juontaa Heikki Hilander ja artisteja säestää Vanhuus Rokkaa housebändi Hampaattomat kapellimestarinaan Pekka Siistonen. Esiintyjät vaihtelevat paikkakunnittain. Konsertit tuottaa Eventia Oy yhteistyössä Eppu Normaali Oy:n Akun Tehtaan kanssa.

Konserttipaikat ja ajankohdat:
18.3. Lahti Sibeliustalo - liput
19.3. Helsinki Savoy-teatteri - liput
25.3. Savonlinna Savonlinna-sali - liput
26.3. Tampere Tampere-talo - liput
1.4. Oulu Madetoja-sali - liput
2.4. Jyväskylä Paviljonki - liput


Vanhuus Rokkaa -konserttiliput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Lippupalvelussa. Lippujen hinta on alkaen 36,50 euroa sis. toimituskulut. Lisätietoja lipunmyynnistä: www.vanhuusrokkaa.fi.Vuoden 2014 hyväntekeväisyyden kohteena on Suomen Setlementtiliitto ry:n vanhustyön toiminta. Setlementtiliitto on sivistys- ja sosiaalityötä tekevä valtakunnallinen järjestö, johon kuuluvat paikalliset setlementit ja alueelliset nuorisojärjestöt. Setlementtityötä tekee noin 4 000 ammattilaista ja iso joukko vapaaehtoisia ympäri Suomen.

Keväällä 2014 järjestettävän Vanhuus Rokkaa -konserttikiertueen lipunmyynnistä saatu tuotto tullaan käyttämään konserttipaikkakuntien paikallisten setlementtien seniori- ja vanhustyöhön. Tuotto ohjataan seniorien hyvinvoinnin edistämiseen, kulttuuritoimintaan, elinikäisen oppimisen tukemiseen ja vapaaehtoistyön kehittämiseen.

Pääyhteistyökumppaneina kiertueella ovat LähiTapiola, Tehy, Viking Line sekä ET-lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki