15.1.2014

Christina Perri julkaisee uuden albumin maaliskuussa

CHRISTINA PERRI JULKAISEE UUTTA MATERIAALIA
“Human” on maaliskuussa julkaistavan Head or Heart-albumin ensimmäinen single

27-vuotias amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Christina Perri on julkaissut pitkään odotetun uuden singlen. ”Human” on noussut Yhdysvalloissa jo Billboardin Hot AC-listan top 30:een. Perri on esittänyt kappaleen huippusuosituissa tv-ohjelmissa Today Showssa ja The Queen Latifah Showssa.

Biisin tuottajana on toiminut Martin Johnson, jonka kädenjälkeä ovat muun muassa Gavin DeGrawn ja Avril Lavignen menestyskappaleet. Kappaleen on miksannut Kanye Westin, John Legendin ja Alicia Keysin kanssa työskennellyt Grammy-palkittu Manny Marroquin.
”Human” on ensimmäinen maistiainen maaliskuussa julkaistavalta Head or Heart-albumilta. Head or Heart on jatkoa vuonna 2011 julkaistulle Perrin esikoisalbumille Lovestrong. Albumi oli maailmanlaajuinen menestys ja se nousi suoraan Yhdysvaltojen albumilistan neljänneksi ja Britannian albumilistan yhdeksänneksi.

Perrin tähänastisen uran merkittävimmit hitit ”Jar of Hearts” sekä ”A Thousand Years” ovat myyneet multiplatinaa ja muodostuneet kansainvälisiksi radiohiteiksi. ”Jar of Hearts” on myynyt jo yli 3,6 miljoonaa ja ”A Thousand Years” yli neljä miljoonaa kappaletta. Twilight-elokuvasarjan Breaking Dawn-nimisen ensimmäisen osan tunnusbiisinä kuultu ”A Thousand Years” on edelleen yksi Suomen Youtuben katsotuimpia ulkomaisia musiikkivideoita.

Vuonna 2012 Perri esiintyi loppuunmyydyssä Helsingin Nosturissa. Kuvia tuolta keikalta löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki