20.1.2014

JVG:n tulevalla levyllä useita nimekkäitä vierailijoita


JVG julkaisi marraskuun lopussa Voitolla yöhön –singlen joka nousi suoraan iTunes ja Spotify-listojen kärkisijalle. Kappale löytyy JVG:n uudelta Voitolla yöhön –albumilta, joka julkaistaan 28.2.2013.

Maamme suosituimpiin artisteihin kuuluvan JVG on työstänyt uutta albumia tuottaja DJ PP:n kanssa ja levyllä vierailee mm. SANNI, Karri Koira, Mikael Gabriel ja Pete Parkkonen. 15-kappaleen albumilta löytyy myös biisi, jossa on mukana 11 eri räppäriä. JVG kuvaa tällä viikolla uuden musiikkivideon 7.2. julkaistavaan singleen.

”Ollaan duunattu levyä viimeset puoli vuotta ja nyt on hyvä fiilis ku paketti on valmis. Tehtiin musaa eri biisintekijöiden ja artistien kanssa ja ollaan lopputulokseen tosi tyytytväisiä. Keikat alkaa taas tammikuun lopulla ja settiin lisätään paljon uusia biisejä”, kertoo JVG uudesta biisistä. 
JVG on maamme ykkösartisteihin kuuluva yhtye, jonka Musta kultaa –debyyttialbumi on myynyt platinaa ja JVG.fi –kakkosalbumi kultaa. Yhtyeen menestyshitteihin lukeutuu mm. Nelisilmä, Häissä ja Kran Turismo. Yhtye on napannut kaksi Emma-palkintoa Vuoden hiphop-albumi ja Vuoden tulokas –kategorioissa. Kran Turismo oli vuoden 2012 striimaituin kotimainen kappale Spotifyssa. JVG:n kappaleita on kuunneltu Spotifyssa ja YouTubessa kymmeniä miljoonia kertoja. JVG perusti yhdessä Antti Kososen ja Andrei Kipahdin kanssa PME Records –levy-yhtiön joulukuussa 2012. Levy-yhtiölle on sainattu Levikset repee –singellä kultaa myynyt Idols-tuomari Sini Sabotage ja miljoonia katselukertoja YouTubessa kerännyt Mäk Gälis.

Tulevat keikat löydät täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki