14.3.2012

Live! Steel Panther @ Nosturi, Helsinki 11.3.2012Kuvittele itsesi hämyiseen strippiluolaan. Lavalla on kuitenkin vähäpukeisten naisten sijasta kireisiin spandex-housuihin ja reikäisiin toppeihin pukeutuneita timmejä viisikymppisiä heavy metal-rokkarihemmoja Los Angelesista; eikä mitään turhia hemmoja; he ovat Steel Panther-yhtyeen vokalistikönsikäs Michael Starr, basisti ja ryhmän prettyboy Lexxie Foxxx, kitaristi Satchel ja rumpali Stix Zadinia. Tervetuloa yhdysvaltalaisen humoristisen heavymetal-yhtyeen Steel Pantherin keikalle.Konsertti Helsingissä sunnuntaina 11.3.2012 on loppuunmyyty ja se on yhtyeen ensimmäinen klubikeikka Suomessa. Aikaisemmin Steel Panther esiintyi Sauna Open Air-festivaaleilla vuonna 2010 Tampereella. Tätä klubikeikkaa on odotettu ja Nosturi on tupaten täynnä, värikkäässä yleisössä näkyy niin nuoria naisia, mylviviä miehiä kuin paljaita rintojakin.
Tällä hetkellä Euroopassa kiertueella oleva bändi villitsee karjaansa tuhmilla sanoituksillaan, ratkiriemukkailla likaisilla vitseillään ja heavy metal-hengellään. Kitaristi Satchel on opetellut suomalaisia faneja varten muutamia tärkeimpiä suomalaisia sanoja: ”I want to nussia you tonight!” ja Fat Girl-kappaleen Satchel omistaa ”for all the girls who are pullukka”.
Steel Panther on julkaissut juoksunsa aikana kaksi kokopitkää albumia, ensimmäinen Feel the Steel vuonna 2009 ja yhtyeen uusin albumi Balls Out julkaistiin lokakuussa 2011. Helsingissä kuullaan molemmilta albumeilta parhaimmistoa ja tunnetuimpien hittien kuten Death to All But Metal, Community Property ja Asian Hooker:n kuuleminen villitsee yleisöä entistä enemmän.
Hervoton meno jatkuu alusta loppuun asti. Muun muassa kappaleiden It Won’t Suck Itself ja 17 Girls in A Row aikana bändillä on lavalla yleisöstä poimittu runsas kourallinen naispuolisia faneja ja Steel Panther on selkeästi omassa elementissään, kun teräspanttereista hullaantuneet viettelijättäret rokkaavat bändinjäsenten kanssa lavalla ja paljas pinta vilkkuu. Steel Panther on täyttänyt allekirjoittaneen odotukset täysin toimittamalla fanstereilleen ikimuistoisen ja rivon keikkakokemuksen.

Teksti: Sini Karhu
Kuvat: Joanna Tzortzis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki