27.3.2012

Live! Sunrise Avenue @ Virgin Oil, Helsinki 24.3.2012


 
Toinen kerta toden sanoo. Tämä oli poikien toinen esiintyminen Helsingin Virgin Oilissa ja tällä kertaa meno oli juuri sitä, mitä sen pitäisi aina ollakin! Samu, Riku, Sami, Raul ja Osmo olivat kaikki todella energisiä ja se näkyi myös yleisöön.

Lämppärinä oli My First Band -niminen viisihenkinen yhtye Vantaalta. He soittivat taitavasti tarttuvaa rokahtavaa poppia ja saivat yleisön hyvin lämpimäksi. Vaikka heidän musiikkinsa oli hyvinkin mukaansatempaavaa, ei se kuitenkaan minuun tehnyt niin suurta vaikutusta.

Sunrise Avenue aloitti oman keikkansa joskus puolen yön aikoihin Out Of Tune -kappaleella. Porukasta kyllä huomasi, ketä sinne oli tultukatsomaan, sillä suurin piirtein kaikki lauloivat ja olivat täysillä mukana. Yleisössä oli todella paljon ulkomaalaisia, enimmäkseen varmasti saksalaisia, sillä Sunrise Avenuella on mennyt Saksassa todella kovaa. Niinkin hyvin, että Suomeen saamme enää vain muutaman keikan vuodessa. Se on harmillista, koska muutaman kymmenen keikan nähneenä, kävisin mieluusti useimminkin heidän keikoillaan. Tällä kertaa tähän keikkaan olin todella tyytyväinen, jopa positiivisesti yllättynyt. Oli ilo huomata, että bändi nautti esiintyä kotimaassa. Tasan vuosi sitten olin heitä katsomassa Circuksessa ja sieltä muistan vain sen, että pojat näyttivät väsyneiltä ja kyllästyneiltä.

Kovasti tykkäsin myös siitä, että keikalla kuultiin myöskin niitä ihan ekoja biisejä, esim. Fairytale Gone Bad ja Wonderland, jotka ovat lemppareitani ekalta levyltä. Myös pieni disco meiningin lisäys muutamassa biisissä kuulosti hauskalta ja erilaiselta. Keikkojen ”vakio” aluksi hitaasta ja koko ajan nopenevasta Destinystä kuultiin pätkä ja sen tahtiin leikiteltiin myös monien tunnettujenkin biisien kanssa, kuten mm. Haloo HelsinginMaailman toisella puolen, VartiaisenNettiin, Bruno Marsin Lazy Song, RobininFrontside Ollie ja vanha tuttu Levoton Tuhkimo. Pätkät toivat hauskan lisän keikkaan ja ainakin minä nauroin, kun pojat pitivät hauskaa.

Keikan aikana kuultiin myös Rikun erittäin kaunis kitarasoolo, Osmon mielettömän taitavaa pianon soittoa ja Samin upea rumpusoolo, jonka aikana huudatettiin myös yleisöä. Keikan lopuksi kuultiin biisi Dream Like A Child Popgasm levyltä.

Innolla odotan, yltääkö fiilis yhtä korkealle parin viikon päästä Huittisissa. Se jää nähtäväksi.

Sunrise Avenuen Suomen keikat:
30.03.2012 Jämsä
31.03.2012 Nilsiä
05.04.2012 Helsinki
06.04.2012 Lahti
07.04.2012 Vantaa
14.04.2012 Huittinen

Teksti ja kuvat: Tea Korhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki