13.3.2015

YONA JULKAISI UUDEN SINGLEN JA SIIHEN KUVATUN VIDEON TULEVALTA ALBUMILTAAN


Musiikillisena kameleonttina tunnettu laulaja- ja lauluntekijä Yona julkaisee ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan 13. maaliskuuta.

Tällä kertaa Yonan sielunmaisemaa maalaillaan soul-sävyin kappaleella ‘Syyt’, jonka Yona on tehnyt yhteistyössä muusikko Matti Pitkäsen kanssa. Taustaorkesterina soi Yonan mukana tähänkin asti vaikuttanut Liikkuvat Pilvet jousineen ja harppuineen. Tuotannosta vastaa aiempaan tapaan deejinäkin tunnettu Didier Selin.
Tuleva levy julkaistaan huhtikuun 17. päivä ja se liikkuu aiempaa popimmilla vesillä. Levy kantaa nimeä Yona: Naivi.

"Luvassa on biitimpi ja popimpi Yona-levy, tyylilleni uskollisesti kuitenkin. Levyn nimi on Naivi koska sen kappaleet peilaavat paljon lapsuutta ja nuoruutta, jolloin uskoimme vielä kaiken olevan mahdollista. Levyllä on rankkaakin dialogia sisäisen teinini kanssa, kadonneen idealismin ikävöimistä, paremman huomisen toivoa.” Yona

Levyä julkaistaan 10.4. käynnistyvällä kiertueella. Päivät ja paikat löytyvät alta.

10.4. Turku, Dynamo
11.4. Espoo, Louhisali
17.4. Tampere, Telakka
18.4. Helsinki, Korjaamo
23.4. Jyväskylä, Lutakko
24.4. Oulu, 45 Special
25.4. Rauma, Kulttuurikuppila Brummi
16.5. Helsinki, Siilitie 60-v Kyläjuhlat
5.6. Lahti, Möysän baari
6.6. Salo, Hometown (duo)

Naivi on Yonan soolotuotannon viides levy. Ensimmäisen soolodebyyttinsä ‘Pilvet liikkuu, minä en’ Yona julkaisi tammikuussa 2010. Sitä seurasivat levyt ‘Vaikenen laulaen’, ‘Vaikka tekee kipeää, ei haittaa’ sekä ‘Tango A La Yona’.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki