5.5.2014

KOLMIPÄIVÄISEN TWIN CITY FESTIVALSIN OHJELMA KOKONAISUUDESSAAN JULKI

Pohjois-Suomen suurin kaupunkifestivaali, Twin City Festivals, järjestetään tänä vuonna Torniossa torstaista lauantaihin 17. - 19.7.2014. Twinkkari-festarin ohjelmisto on nyt kokonaisuudessaan valmis. Uusia ohjelmakiinnityksinä lavalla nähdään mm. Martina Aitolehti ja Hausmylly.

Tuttu Tv-tähti, juontaja ja itsekin laulu-uraa tehnyt Martina Aitolehti toimii festarijuontajana torstaina ja perjantaina.
- Tykkään tehdä tosi paljon festarijuontoja: musiikki on mulle tosi rakasta ja näin itsekin laulukeikkaa heittäneenä, on kiva päästä näkemään muiden artistien keikkavalmistautumista ja tietty myös itse keikkoja, kertoo juuri uutta musiikkia Remix-bilebändin kanssa tehnyt Martina.

Lauantaina lavaa isännöivät Esko Eerikäinen ja Niko Nousiainen. Uutena bändibuukkauksena rantalavalla nähdään legendaarinen, 25-v. juhlavuottaan viettävä Hausmylly:

- Hausmylly perustettiin juuri Torniossa 25-vuotta sitten vuonna 1989 silloisessa Tornion kaupunginhotellissa. On kiva heittää siellä keikka juhlavuoden kunniaksi, kertoo Hausmyllyn Enzo, joka iloitsee myös tulevasta juhlavuoden albumista.

Tornion City-hotellin lavalle on buukattu rovaniemeläistä bilevoimaa, kun Tero Huhtalan luotsaama The Visitors Plays ABBA -bändi esiintyy. Lisää rovanimeläisväriä lavalla nähdään Laskuteline-bändin rokkittamana.


Festareita vauhdittavat tämän päivän kovimmat pop-nimet: Avajaispäivänä torstaina 17.7. estradeilla nähdään mm. Cheek, joka esiintyy Twinkkareilla 13-miehisen livebändin kanssa. Lisäksi esrtadilla esiintyvät valovoimaiset naisartistit Jenni Vartiainen ja Anna Abreu ja kuuma räppäri JVG. Perjantaina 18.7. rantalavan täyttävät mm. Jari Sillanpää, Suvi Teräsniska, Herra Ylppö ja Egotrippi. Lauantaina kerätään vielä kerran festarikansa yhteen, kun Sikajuhlissa tykittävät mm. Matti Nykänen, Tauski ja Johanna Tukiainen.

Twinkkarin täydellinen ohjelma löytyy nettisivuilta

to 17.7.
Cheek
Anna Abreu
Jenni Vartiainen
JVG
Rähinä Special: Uniikki, Brädi, Spekti
Grooving High All Stars
juonto: Martina Aitolehti

Pe 18.7.
Suvi Teräsniska
Egotrippi
Jari Sillanpää
Herra Ylppö ja Ihmiset
Lord Est
Tuomas Kauhanen
Laskuteline
juonto: Martina Aitolehti

La 19.7.
Hausmylly
Matti Nykänen
Sinä vain 20-v. juhlakiertue: Tauski & Janne Hurme, tanssitytöt Saana ja Kirsikka
Johanna Tukiainen
The Visitors Plays ABBA
Rock Me I'm Famous: festari-isäntinä Esko Eerikäinen, Niko Nousiainen

Tapahtuma-alueena toimii Hallituskadun ja Tornio joen väliin jäävä ranta-alue lavoineen. Rantalavan lisäksi estradeina toimivat Tornio City Hotelli ja Ravintola Umpitunneli.

Ennakkomyynti: Lippupalvelu, tapahtumapaikat ja lähialueen Prismat.

Lippujen hinnat:
Festariliput (to tai pe) ennakko á 39,- / portilta á 49,-
La á 22,- / portilta 25 e
Myynnissä myös kahden päivän Festaripasseja ja VIP/ MIP lippuja.

1 kommentti:

Palkki

Palkki