15.5.2014

KAIVOPUISTON KANSANJUHLA TULEE JÄLLEEN


Elävän musiikin yhdistys ELMU ry järjestää vuosien tauon jälkeen Kaivopuiston Kansanjuhlan Helsingissä perjantaista lauantaihin 1.-2. elokuuta 2014. Kansanjuhlan teemana on Pro Konepaja -hanke uuden 3 000 hengen areenan saamiseksi Helsinkiin. Kansanjuhlaan on vapaa pääsy.

Tapahtuman ensimmäisenä julkistettavia artisteja ovat Von Hertzen Brothers, Stam1na, Club for Five sekä J. Karjalainen. Lisää artisteja ja yksityiskohtainen esiintymisaikataulu paljastetaan lähempänä konserttia. Mukana on myös klassista musiikkia, hiphopia, elektronista musiikkia sekä tietenkin lastenohjelmaa. ELMU ry kutsuu yleisön nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja auringosta piknik-hengessä.

Ensimmäinen Kaivopuiston Kansanjuhla järjestettiin vuonna 1978, josta alkaen tapahtuma toistui aina vuoteen 1999 asti. Helsinkiläiset oppivat odottamaan kesäistä ilmaistapahtumaa ja konsertteihin saapui parhaimmillaan jopa 50 000 kävijää. Sittemmin ELMU on järjestänyt Nosturin tapahtumien ohella Kesäkaivari- ja Alppipuiston Kansanjuhla -tapahtumia.

Kaivopuiston Kansanjuhlaa tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Svenska Kulturfonden.

Facebook: www.facebook.com/kaivarinkansanjuhla
Event: https://www.facebook.com/events/316078005212430/


KAIVOPUISTON KANSANJUHLA
Pe-la 1.-2.8.2014
vapaa pääsy, -S-, Klo 12-22
Artsiteina: Von Hertzen Brothers, J. Karjalainen, Club for Five, Stam1na + paljon vielä julkistamattomia esiintyjiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki