11.3.2016

Jannalta odotettua uutta musaa, uusi sinkku Paljon onnee julkaisussa 17.3.


Jannan debyyttialbumi Janna on myynyt kultaa. Albumin eka sinkku Sä et ole hullu oli radioiden soitetuimpia kappaleita vuonna 2014 ja on ylittänyt platinarajan. Janna -levyn vaikuttavia, yleisöä koskettaneita ja radioista tuttuja kappaleita olivat myös mm. Läpinäkyvä ja Tytöt lähtee tanssimaan. Monipuolisesta naisnäkökulmasta kumpuavat puhuttelevat biisit kolahtivat laajaan yleisöön ja suuri suosio saatteli Jannaa keikoille joka puolelle Suomea. 

Uutta musiikkia on nyt valmisteltu syksystä alkaen ja ensimmäinen sinkku saadaan julkaisuun torstaina 17.3.
Paljon onnee ei nimestään huolimatta ole juhlabiisi. Teksti saa varmasti vastakaikua kaikilta suhteessaan pettyneiltä joiden kumppani on löytänyt vierelleen uuden ihmisuhteen. Janna kertoo kirjoittaneensa kappaleen viime syksynä. ”Se on biisi, joka kertoo eteenpäin menemisestä ja sen vaikeudesta parisuhteen päättymisen jälkeen kun sä toivot sille toiselle kaikkea hyvää, mutta et ole vielä itse päässyt asian yli ja tuskailet sen kanssa, koska se oli juttu mikä kolahti sulle niin kovaa. Biisi sijoittuu siihen hetkeen kun ihmissuhde on just päättynyt ja kertoo niistä tunteista mitä sä käyt läpi jos se toinen on jo löytänyt jonkun uuden ja tavallaan aika naiviisti ja katkeransuloisesti toivotat paljon onnee vaikka sua sattuu vielä kauheesti. Mutta siellä on kuitenkin se toivo ja valo tunnelin päässä ja usko siitä että sä tuut pääsemään yli, vaikka se vielä tuntuiskin aika mahdottomalta ajatukselta.” 

Uusia kappaleita on työn alla jo useita. Niissä kuuluu Jannan oma ääni, näkemys ja kokemus. ”Musiikissa on koko tunteiden kirjo. Ilon hetkellä musasta saa lisää hyvää fiilistä ja vaikeina aikoina tukea omiin murheisiinsa. Se on oma tapani käsitellä asioita”, kertoo Janna. Modernista tuotannosta vastaa edellisen levyn aikana toimivaksi tiimiksi valikoituneet nimekkäät tuottajat Henri MGI Lanz ja Simo Jurek Reunamäki. Albumi julkaistaan syksyllä. Kakkossinkku on myös jo hyvällä mallilla ja sillä on mukana nimekäs – ehkä yllättäväkin vierailija.
Jannan ainutlaatuista lauluääntä ja vahvaa tulkintaa kuullaan kevään ja kesän aikana myös keikoilla. 

Seuraa Jannaa:
Facebook: Jannavirallinen
Instagram: Jannahurmerinta
Snapchat: jannaofficial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki