17.12.2015

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora haastatteli amerikkalaista Lissietä Tavastialla


Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Lissie on parhaillaan kiertueella Suomessa. Tämä on Lissien viides kerta Suomessa, aikaisemmat keikat ovat olleet kolmesti Helsingissä (Virgin Oil, The Circus & Tavastia) ja Joensuun Ilosaarirockissa.

Kolmen keikan kiertueen ensimmäinen keikka Tampereella jouduttiin peruuttamaan, mutta eilinen Helsingin Tavastian keikka toteutui kuin myös tänään illalla Turun Klubin. Illan keikalle saat lipun ovelta tai ennakkoon Tiketistä.


Tavastialla Lissie raotti myös hieman tulevaa, tulevana kesänä Lissie saapuu jälleen Suomeen jollekin kesäfestarille, josta ei saanut sen enempää vielä kertoa. Ennen kesää julkaistaan Lissien kolmas studioalbumi My Wild West 12.2.2016, levyn voi ennakkotilata Lissien sivuilta  hänen omasta kaupasta, jos haluaa fyysisen kopion levystä, levyn saa sekä cd-levynä että lp-levynä tai vaikka pakettina molemmat. Lissien kauppa.

Ennen Tavastian keikkaa käytiin mainion uuden kotimaisen laulaja-lauluntekijä Ellinooran kanssa tapaamassa Lissietä Tavastian backstagella ja tehtiin alla oleva haastattelu. Katso miten sujui Ellinooran ensimmäinen haastattelu haastattelijan roolissa.Illalla näkyy Turussa Klubilla, ei kannata jättää väliin!

Teksti & live-kuva: Tiia Santavirta
Videohaastattelu: Ellinoora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki