5.11.2014

OLLI LINDHOLM ”MINUN JOULUNI 2014” -KIRKKOKONSERTTIKIERTUEELLE 1.-22.12.2014

Viime joulun alla Olli Lindholm toteutti pitkäaikaisen haaveensa kirkkokonserteista. Loistavan vastaanoton saanut konserttisarja saa tänä vuonna jatkoa, sillä Lindholm esiintyy joulukuussa soolokokoonpanollaan Kouvolan, Jämsän, Turun, Porin, Seinäjoen ja Tampereen kirkoissa. Lisäksi hän vierailee Suvi Teräsniskan kirkkokonserttikiertueella Tampereella ja Merikarvialla.

"Minulle jäi todella hyvä mieli viime kiertueesta ja odotan innolla, että saan laulaa yleisölle legendaarisia joululauluja ja myös oman levyni kappaleita. Uskon, että tunnelma konserteissa on yhtä harras ja jouluinen kuin viime vuonnakin, tervetuloa”, lausuu Lindholm.

Kirkkokonserttiorkesterissa soittavat Mikko Kangasjärvi (koskettimet), Teemu Broman (basso) sekä Jari Latomaa (kitara ja koskettimet). Konsertit alkavat klo 19.00 ja niiden kesto on 75 minuuttia.

Olli Lindholmin vuosi sitten julkaistu ”Minun jouluni” -albumi myi kultaa ja se valittiin vuoden 2013 joululevyksi. Biisejä kyseiselle albumille ovat tehneet Mariska, Jonne Aaron, Tuure Kilpeläinen, Paula Vesala, Kassu Halonen, Juha Tapio ja Antti Kleemola. Näitä ajattomia levyn lauluja kuullaan tulevalla kirkkokonserttikiertueella perinteisten joululaulujen ohella.

”Minun jouluni 2014” -kiertue:
1.12. Kouvolan Keskuskirkko
2.12. Jämsän kirkko
17.12. Turun Mikaelinkirkko
18.12. Porin Noormarkun kirkko
20.12. Seinäjoen Lakeuden Ristin kirkko
22.12. Tampereen Aleksanterinkirkko

Vierailut Suvi Teräsniskan ”Joulun henki” -kirkkokonserttikiertueella seuraavissa konserteissa:
9.12. Tampereen Aleksanterinkirkko
10.12. Merikarvian kirkko

”Minun jouluni 2014” -liput:
Lippupalvelusta alkaen 27,50 eur toimituskuluineen.
Paitsi Kouvolassa ennakkoliput 30 eur (S-Etukortilla 28 eur) myy Kouvolan Prisma, KukkaLinja, Kouvolan matkatoimisto ja KirjaSavinen sekä Turussa ennakkoliput 23 eur (S-Etukortilla 21 eur) myy Turun Prismat, Sokos Wiklund ja Raision Mylly.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki