4.8.2014

Mitra tarjoilee uusia kappaleitaan WunderBoom Festeilla Oulussa

Viime vuoden joulukuun 19. päivä kruunattiin oululainen Mitra Kaislaranta seitsemännen Idols-tuotantokauden voittajana. Mitra Kaislaranta valmistui keväällä muusikoksi ja on opiskeluiden ohella tehnyt koko vuoden ajan rauhassa debyyttialbumiaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Keskiviikkona 6. elokuuta on oululaisilla mahdollisuus nähdä Mitra ensimmäistä kertaa lavalla uuden bändinsä kera WunderBoomFesteillä. Tiedossa on useampikin kappale tulevalta levyltä ja näin ollen tämä on ensimmäinen julkinen tilaisuus missä näitä kappaleita voi kuulla. Bändi koostuu oululaisista muusikoista.

WunderBoomFesteillä esiintyvät myös Justimus, Karri Koira sekä Robin. Lippuja tapahtumaan voi ostaa täältä.Mitran Äkkisyvää -kappale julkaistiin heti Idolsin jälkeen, mutta se varsinainen ensimmäinen oma single on tietojen mukaan tulossa julkaisuun tässä kuussa, siitä myöhemmin lisää infoa.

Muita jo netin uumenista löydettyjä keikkoja ovat;

17.10. Lost in music -tapahtuma / Klubi, Tampere
19.12. Sellosali, Espoo
Kesto 1 h, ei väliaikaa. Liput alkaen 14,50 €, Lippupiste. Ovelta 15 €
Naulakkomaksu 2 € 

Linkit Mitran sivuille;

Mitra @ Facebook-sivu
Mitran keikat löydät täältä 
Mitra @ Instagram
Mitra @ Twitter

Hardcore -faneille suosittelen ylläpitämääni "Mitra" -ryhmää FB:ssä, jonne tullaan jatkossa keräämään niin kuvia, haastatteluita kuin keikkainfoja, ryhmään on avoin kaikille. Ryhmän löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki