8.6.2014

He ovat mukana Vain elämää -ohjelman kolmannella kaudella!


Kolmas Vain elämää –kausi Nelosella tarjoaa käsittämättömän hienon artistiseitsikon: toistensa kappaleita tulkitsevat Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi ja Elastinen.

Katso, mistä syystä kukin artisti lähti mukaan ohjelmaan (video)! Luvassa on upeita musiikkiesityksiä, naurua, iloa, liikutusta ja koskettavia tarinoita uran varrelta – tätä on huippusuosittu Vain elämää! Hirvensalmen Satulinnaan saapuu seitsemän artistia, jotka kahdeksan intensiivisen päivän ajan tulkitsevat toistensa tunnettuja kappaleita omalla tyylillään.

Joka päivä joku saa kunnian olla päivän artisti, joka päättää päivän kulusta sekä lounas- ja päivällistarjoilusta. Ruokailujen aikana artistilla on aikaa muistella uraansa ja elämäänsä ja kuunnella omia rakkaita kappaleitaan toisten huippuartistien tulkitsemina.

Vain elämää huipentuu yhteiseen duettopäivään, jolloin viikon aikana syntyneet ystävyydet kruunataan upeilla duettoesityksillä. Kolmas kausi nähdään syksyllä 2014 Nelosella.

Lähde: Nelonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki