3.3.2014

Kuvat! Vuoden 2013 Idolsin top4 Tartu Mikkiin kuvauksissa
Katso Tartu Mikkiin -lähetys ja Jatkot Yle Areenasta! Tartu Mikkiin löytyy  täältä  ja Jatkot täältä.

Kuvien käyttö ehdottomasti kielletty!

Kuvat: Tiia Santavirta / Tiia Santavirta Photography

5 kommenttia:

 1. Ihanii kuvii, kiitos....:) Näistähän välittyy toi tunnelma, Sara ja Joseph <3 Mitra ja Nomi<3 Kaikkki tosi ihania nuoria, mut ei voi mitään jooseppi ja Sara on niin ihanan pirtsakoita, mediatyyppei :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän upeita kuvia,,, Joseph ja Sara <3 aikamoinen artisti toi Sara :) olik se vasta 16 v. Ois pitänyt voittaa, mut Suomessa ei taideta ymmärtää hyvän päälle. Mitrakin ihan ok :) Vähän laulaa kyllä nenään, tuomarit oli ihan asiantuntemattomia,,,miks siel ei ollu lauluasiantuntijaa...ok, Mut kuvat ihanii oot lahjakas, kivoi nuorii! :)

  VastaaPoista
 3. Sara on kyl ihan mieletön, pirtsakka, rohkee ja upea,puhdas ääni. Varmaan kuullaan vielä, vasta 16 ja tommonen esiintyjä, huh huh..Olen samaa mieltä, et Sara ol ihan paras.Kielitaitokin (english, perfect) Mitra laulaa nenään....Laulamisen asiantuntija puttu. Ihania kuvia, kivoja nuoria. Tsemppii kaikille :)

  VastaaPoista
 4. Wau, oletpas hyvä kuvaaja. Vai oliko kuvattavat niin supereita...Toi Sara vei kyllä taas sydämen. Se onn söpö ja aito ja sai aikaan kivan säpinän koko ohjelmaan. Toivottavasti vielä nähtäis tässä tai jossain muussa ohjelmassa. Jooseppi ja Sara molemmat ihan parhautta. Näin se pitää mennä telkkarissa. Jukkapojan biisi sopi täydellisesti tälle parille. Mitra ja Nomi tommosii vähän vaisumpia, mut kaikki ihan kivoja. Tää porukka uudestaan Tartu Mikkiin, vink, vink :) Saran ois tosiaan pitänyt voittaa se Idols, Jose hyvä kakkonen.....

  VastaaPoista
 5. onpas upeita kuvia, ja upeita oli näiden nuorten lupausten esityksetkin

  VastaaPoista

Palkki

Palkki