18.2.2012

Live! Tästä minä tykkään -klubilla Anna Puu @ Semifinal, Helsinki 15.2.2012


 
Palataan hieman vanhempiin kuviin, joita vihdoin olen saanut käytyä läpi. Helsingin Tavastian alakerta, paikka joka ennen toimi Tavastian takahuoneena on ollut jo pitkän aikaa Semifinal. Ihana pieni intiimi klubi, jossa kannattaa käydä katsomassa keikkoja.

Tästä minä tykkään -klubi aloitti toimintansa ellen nyt aivan väärässä ole juuri tällä helmikuisella Anna Puun vierailulla. Klubin idea on, että houseband, joka kutsuu itseänsä Superbändiksi koostuu esim. Poets of the Fall -yhtyeen muusikoista ja heidän vieraaksi tulee joka kuukausi joku vieraileva solisti. Tällä klubilla ei koskaan kuulla vierailevan artistin omia kappaleita vaan hänen omia lempibiisejä tai mitä ikinä tahtookin esittää oman musiikinsa ulkopuolelta.

Anna Puu oli silmin nähden innoissaan ettei hänen ”täytynyt” esittää omia kappaleitaan ja hyvin annamaiseen tapaansa naureskeli kyseiselle lauseelle, kun sen keikan alussa sanoi. Ilta oli valloittava kuten Annan keikat aina ovat, Annan erittäin luonnollinen kertoessaan kappalevalinnoistaan ja nauru raikasi vähän joka välissä niin Annan kuin yleisön puolelta. En lähde enempää keikasta muistelemaan, kuvagalleria tämän piti olla, mutta tämä erinomainen klubi on jo nähnyt toisenkin vierailijansa, viime viikolla Matti Johannes Koivu oli mukana ja hän esitti Eero ja Jussi & The Boysin tuotantoa.

Annan keikka sisälsi seuraavat kappaleet;
High And Dry / Radiohead
St. Andrew’s Fall / Blind Melon
Black / Pearl Jam
House Where Nobody Lives / Tom Waits
Waiting In Vain / Bob Marley & The Wailers
On & On / Erykah Badu
Troubles, Heartaches And Sadness / Ann Peebles
42nd Street Happenstance (Can’t Explain) / Jill Scott
Secret Heart / Feist
Heartbeats / Jose Gonzalez
Big Yellow Taxi / Joni Mitchell
Heart Of Gold / Neil Young
Me And Bobby McGee / Janis Joplin
Society / Eddie Vedder
50 Ways To Leave Your Lover / Paul Simon


Superbändi:
Jaako Mäkinen, kitara
Lasse Piirainen, koskettimet (15.2. koskettimissa Heikki Puhakainen)
Jari Salminen, rummut
Jani Snellman, basso

Huhtikuun vierasta ei ole vielä paljastettu, mutta kannattaa tykätä klubin FB-sivua ja seurata kuka huhtikuun 18. päivä lauteille nousee!Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki