16.9.2015

ROBININ YÖ KUULUU MEILLE –MUSIIKKIVIDEO ON NYT JULKI

ROBININ YÖ KUULUU MEILLE –MUSIIKKIVIDEO ON NYT JULKI
Uudella albumilla mukana nimekkäitä vierailijoita

Suomen suosituimman poptähti Robinin uusi musiikkivideo Yö kuuluu meille on nyt julkaistu. Positiivista energiaa viestivällä videolla ovat mukana räppärit Nikke Ankara ja Brädi, sekä rokkarit Santa Cruz -yhtyeestä ja Jussi 69. Video on kunnianosoitus Aerosmithin ja Run-DMC:n 80-luvulla julkaisemalle klassikolle Walk This Way. ”Oli mahtavaa tehdä kunnianosoitus tälle biisille, koska alkuperäisessä videossa on niin hyvä meininki. Me haluttiin tehdä videosta oma, modernimpi versio vähän erilaisella kulmalla. Alkuperäisessä biisissä on bändien välillä käynnissä pieni battle, mutta me haluttiin tuoda tähän biisiin se, että musagenrestä riippumatta kaikki voi tehdä tätä juttua yhdessä!” hehkuttaa Robin.

Katso tuore Yö kuuluu meille video:

Robinin odotettu viides albumi Yhdessä julkaistaan perjantaina 9.10.2015. Yhdessä-levyllä Robinin kanssa duetoivat muun muassa Kasmir, Sanni, JVG, Elastinen ja ikoninen Vesa-Matti Loiri.

Robin kertoo: ”Kun tätä Yhdessä-albumia ryhdyttiin suunnittelemaan, mua oli pyydetty fiittaamaan monen eri artistin levylle. Niinpä päätettiin tehdä kokonainen albumi, jossa tekisin ja esittäisin biisejä yhdessä muiden artistien kanssa. Halusin tälle levylle sekä vanhoja että uusia kappaleita, mutta kun alkuvuodesta järjestimme muutamia biisinkirjoitussessioita, siellä syntyi yllättäen tosi monta hyvää biisiä. Niinpä suurin osa albumille valituista kappaleista onkin uusia. Loppujen lopuksi muutama vanhakin biisi päätyi mukaan ja niistä tehtiin albumille ihan erilaiset, uudet sovitukset. Idea oli, että jokainen vieraileva artisti ja bändi tuo mukanaan omaa musatyyliään. Mulla oli vapaus kokeilla uusia juttuja, joita ei muuten olisi tullut mieleen tehdä. Jokaisesta biisistä haluttiin tehdä erilainen ja luoda yhdessä soundia, jossa yhdistyy vierailijan ja mun musa.”

Vastikään Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi valittu Robin lähtee albumin julkaisun kunniaksi Yhdessä Tourille 17.10. Tampereen Pakkahuoneelta ja tekee vuoden loppuun mennessä kymmenen konserttia uudella show-tuotannolla. Robin tekee historiansa ensimmäisen K18-keikan Helsingin The Circuksessa 30.10.

Uudesta albumista julkaistaan kaksi eri versiota. Yhdessä Deluxe -albumilla on mukana kaksi bonuskappaletta sekä Robin-juliste.

Yhdessä-levyn biisilista:
1. Yö kuuluu meille feat. Santa Cruz, Nikke Ankara, Brädi, Jussi69
2. Samettia feat. Vilma Alina
3. Miten eskimot suutelee? feat. Sanni
4. Milloin nään sut uudestaan? feat. Kasmir
5. Ylitit rajan
6. Kultakehykset feat. Evelina
7. Onnellinen feat. Club For Five
8. Lentoon feat. Tommy Lindgren
9. Vahva (Elastinen feat. Robin)
10. Silmät kii (JVG feat. Robin)
11. Se tunne kun feat. Mikael Gabriel
12. Lapin kesä feat. Vesku Loiri

Bonuskappaleet:
13. Pystyt mihin vaan feat. Steve ’n’ Seagulls
14. Erilaiset feat. Iiro Rantala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki